Jobba hos oss

Jobba hos oss

Om jobbet


Är du elektriker med några års erfarenhet och vill ha en arbetsplats med schyssta anställningsvillkor, härliga kollegor och en miljö där du kan vara dig själv? Vill du samtidigt ha bra löneförmåner och en omväxlande arbetsplats? Då är detta kanske ditt nästa jobb!

 

Arbetsuppgifter


Som elektriker har man ett varierande arbete där man utför arbetsuppgifter så som installation och reparation, underhåll, servicejobb samt arbete med nyproduktion. Vi arbetar i hela Roslagen samt Norra Storstockholm.

Vi följer Installationsavtalet Elektrikerna och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor. Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde omgående.

 

Vad söker vi?


Vi söker dig som är fullutbildad elektriker och har några års erfarenhet inom yrket, som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss.

Utöver din tidigare yrkesbakgrund ser vi att du är en social person, med en positiv inställning till ditt yrke och som inte är rädd för att hugga i där det behövs.

För att arbetet ska fungera väl ser vi också att du är flexibel, självgående och målmedveten. Vi lägger också stor vikt vid att du är en lagspelare.


Kvalifikationer


- B-körkort.

- Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

 

Vad erbjuder vi?


Utöver allt det självklara så som pension och försäkring erbjuder vi även:

- Friskvårdsbidrag för att bidra till bättre hälsa hos alla våra anställda.

- Förmånliga löner.

 

Anser du att du passar för jobbet?


Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till jobb@skyel.se. Ange referens Elektriker Roslagen i ditt mail.

Det går även bra att ringa till Ronnie Skyving på 070-212 01 18.


Sista dagen för att skicka in din ansökan är 2022-02-28, men vi kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdatum, så skicka din ansökan redan idag!

Ansök via länken nedan